Maailma Terviseorganisatsiooni ja Eesti koostöö - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Eesti on Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) Euroopa regiooni liige alates 1993. aastast ja sellest ajast on Eestis ka WHO esindus. Esinduse roll on olnud koordineerida WHO koostööd riigiga – eeskätt valitsusasutustega, aga ka kõigi teiste tervisevaldkonnas tegutsevate organisatsioonidega. Eestis esindab WHOd dr Jarno Habicht, kes on sel ametikohal olnud viimased kaks aastat. Eesti Arst 2005; 84 (3): 189-192