(untitled) (Eesti Arst, 2005)
Dr Jadviga Kreek on sündinud 3. veebruaril 1930. a. Pikki aastaid töötas ta Haapsalu Väikelastekodu peaarstina. Haapsalu Väikelastekodus olid hoolealusteks arengupeetusega lapsed. Seal pühendas J. Kreek kogu oma jõu ja energia selle asutuse arenguks, et luua väikestele hoolealustele maksimaalselt inimväärsed elu- ja arengutingimused.