Tervishoiu kogukulud Eestis 2003. aastal - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Sotsiaalministeerium tutvustas 26. jaanuari pressikonverentsil 2003. a tervishoiukulutuste analüüsi. Artiklis on esitatud lugejatele esialgu ehk kuivana paistvaid arvandmeid, mis piisaval süvenemisel annavad siiski pildi olukorrast tervishoiu rahastamisel ja suundumustest selles vallas. Eesti Arst 2005; 84 (2): 95-97