Perearstieriala professionaalne areng: praegune seis ja tulevikuperspektiivid - Maaroos, Heidi-Ingrid (Eesti Arst, 2005)
Kokkuvõte ettekandest seminaril “Peremeditsiini tulevikuvisioon” 6. jaanuaril 2005. Eesti Arst 2005; 84 (2): 101-103