(untitled) (Eesti Arst, 2005)
Osteoartroos – degeneratiivne liigeste haigus – on laialt levinud ja mõjutab olulisel määral elukvaliteeti. Degeneratiivsed liigeste muutused esinevad peaaegu kõigil üle 60a vanustel inimestel, kuid alati ei põhjusta nad vaevusi, kuigi paljudel juhtudel kulgevad siiski kroonilise valu sündroomina. Sagedasti ei suuda meditsiin neid patsiente efektiivselt aidata. Eesti Arst 2005; 84 (2): 137