Soome Arstide Liit ja Eesti Arstide Liit sõlmisid liikmeteenuste lepingu - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Soome Arstide Liidu (SAL) president Pekka Anttila ja Eesti Arstide Liidu (EAL) president Andres Kork allkirjastasid 20. jaanuaril 2005 Tallinnas kahepoolse liikmeteenistuse lepingu. Eesti Arst 2005; 84 (1): 65-67