SAFEFOODNET – toidu keemilise ohutuse - Roots , Ott (Eesti Arst, 2006)
Euroopa Liidu 6. raamprogrammi projekti SAFEFOODNET alustati 2005. aastal. See uurimisprojekt ühendab 20 sõltumatut uurimisasutust, ülikooli, valitsusasutust ja ministeeriumi üle kogu Euroopa Liidu. Eestist on valitud projekti Eesti Keskkonnauuringute Keskuse OÜ. Eesti Arst 2006; 85 (12): 818–820