Dopamiinitundlik düstoonia: kirjanduse ülevaade ja haigusjuhu kirjeldus - Kolk, Anneli; Talvik, Inga; Veri, Kadi; Gross-Paju, Katrin; Talvik, Tiina (Eesti Arst, 2006)
Dopamiinitundlik düstoonia ehk Segawa sündroom on haigus, mille haigusnähtude varieeruvus võib mõnikord viia valediagnoosini nagu nt laste tserebraalparalüüs. Paljudel patsientidel esinevad sümptomid päevaste fluktuatsioonidega. Haigus allub ravile dopamiini väikeste annustega. Artiklis on kirjeldatud 11-aastase tütarlapse haigusjuhtu, mille puhul saadi hea raviefekt L-dopaga. Eesti Arst 2006; 85 (12): 841–844