Põhja-Eesti Regionaalhaigla sügiskonverents Onkoloogiakeskus 60 - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2006)
Tänavune regionaalhaigla sügiskonverents oli pühendatud Eesti Onkoloogiakeskuse 60. aastapäevale. Eesti Onkoloogiakeskus ei eksisteeri enam iseseisva raviasutusena, vaid selle allüksused on koondatud regionaalhaigla koosseisu. Regionaalhaigla on praegu suurim onkoloogilise abi keskus Eestis. Eesti Arst 2006; 85 (11): 787–789