Tartu Ülikooli arstiteaduskond 2006/2007. õppeaastal - Asser, Toomas (Eesti Arst, 2006)
25 aastat tagasi, 1981. aastal oli Tartu Ülikoolis üliõpilasi kokku viie ja poole tuhande ringis ning seejuures lõpetas 1980ndatel arstiteaduskonna igal aastal ligikaudu 200 arsti ja lastearsti. Aastatel 1991–1995 vähenes vastuvõtt arstiõppesse ligi 3 korda ning aastatel 1995–1997 võeti arst iõppesse vaid 70 üliõpilast. Alles tänavu on saavutatud riikliku koolitustellimuse suurenemine arstiõppes 135 üliõpilaseni. Eesti Arst 2006; 85 (9): 556–558