Meditsiinidoktor Arno Ruusalepp - Tähepõld, Peeter (Eesti Arst, 2006)
2. juunil 2006 kaitses Stockholmi Karolinska Instituudis edukalt doktoriväitekirja Tartu Ülikooli Kliinikumi kardiokirurgia osakonna arst-õppejõud Arno Ruusalepp. Mainimisväärne on tõsiasi, et üle mitme aastakümne on see Eesti südamekirurgi kaitstud doktoritöö. Väitekirja teemaks oli „Signal Transduction in Restenosis and Myocardial Protection by Hyperoxia“. Eesti Arst 2006; 85 (9): 604–605