(untitled) (Eesti Arst, 2006)
Arstide Liidu märkide kavandid kinnitas volikogu pärast üsna pikka arutelu eelmisel sügisel. Märgid valmistas kunstnik Ene Valteri kavandite järgi OÜ ARS Vasetööd. Eesti Arst 2006; 85 (9): 606