(untitled) (Eesti Arst, 2006)
Maailma Arstide Liit (WMA) on iseseisev arstiühenduste liit, kus on esindatud üle 8 miljoni arsti rohkem kui 80 riigist. Tegutsedes nii patsientide kui ka arstide hüvanguks, püüab WMA saavutada kõrgeima võimaliku taseme meditsiinilises abis, eetikas, hariduses ja tervisega seotud inimõigustes kõigi inimeste jaoks. Alljärgnevalt on esitatud mõned WMA pressiteated. Eesti Arst 2006; 85 (7): 481–482