Kiirabi täna ja homme - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2006)
Eesti Kiirabi Liit korraldas traditsioonilise kevadkonverentsi-näituse “Kiirabi 2006” Tartus 19. mail. Kuulati 12 ettekannet kiirabi päevaprobleemidest. Eesti Kiirabi Liidu president Ago Kõrgvee tutvustas ka Eesti kiirabi arengukava aastateks 2007–2013. Eesti Arst 2006; 85 (7): 479–480