Suhkurtõve tüsistused - Volke, Vallo (Eesti Arst, 2006)
Käesolevas konspektiivses ülevaates on käsitletud suhkurtõve sagedasemaid kroonilisi tüsistusi, nagu ateroskleroosist tingitud tüsistused, diabeetiline retinopaatia, nefropaatia ja neuropaatia. Kirjeldatud on tüsistuste tekke riskitegureid, haigete uurimist tüsistuste suhtes ning mõningaid raviaspekte. Kõrvale on jäetud diabeedi korral ette tulevad ägedad seisundid. Eesti Arst 2006; 85 (6): 367–370