Meditsiinidoktor Külli Kingo - Silm, Helgi (Eesti Arst, 2006)
Külli Kingo kaitses 10. juunil 2005. a TÜ arstiteaduskonna nõukogu ees meditsiini doktori väitekirja „Interleukiin-10 perekonna tsütokiinide geenide polümorfismide seosed naastulise psoriaasiga”. Tööd juhendasid prof Helgi Silm TÜ nahahaiguste kliinikust ja doktor Sulev Kõks TÜ füsioloogia instituudist. Oponeeris Leena Koulu Turu Ülikooli naha haiguste kliinikust. Oponent rõhutas, et tegemist on väga heal tasemel põhjaliku uurimis tööga, mis selgitas IL-10 perekonna tsütokiinide geneetiliste polümorfismide tähtsust psoriaasi avaldumisele.