Meditsiinidoktor Aare Märtson - Haviko, Tiit (Eesti Arst, 2006)
26. aprillil kaitses Tartu Ülikoolis doktoriväitekirja Tartu Ülikooli Kliinikumi traumatoloogia ja ortopeedia kliiniku ortopeedia osakonna vanemarstõppejõud Aare Märtson. Töö teemaks oli “Alajäseme pikendamine: luuregeneratsiooni eksperimentaalsed uuringud ja kliinilised kaug tulemused”. Tööd juhendas professor Tiit Haviko ja oponeeris professor Markku Järvinen Tampere Ülikoolist. Eesti Arst 2006; 85 (6): 402