(untitled) (Eesti Arst, 2006)
Seoses Eesti liitumisega Euroopa Liiduga ja piiride avanemisega uutele ravivõimalustele kutsuti Eesti osa võtma üle-euroopalisest Orphaneti projektist (DG Research grant # 2003220). Projekt on kutsutud ellu, et luua kogu Euroopat hõlmav usaldusväärne, tasuta ning kõigile kättesaadav haruldaste haiguste andmebaas ORPHANET (www.orpha.net). Eesti Arst 2006; 85 (6): 401