E-tervishoiu areng Eestis. Mõtteid Tartu Ülikooli Kliinikumi kevadkonverentsilt - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2006)
Traditsiooniline Tartu Ülikooli Kliinikumi kevadkonverents 11. mail Tartus kandis pealkirja „Tiigrihüpe Eesti tervishoius”. Eesti Arst 2006; 85 (6): 394–395