Kolmkümmend aastat ehhokardiograafiat Eestis - Jaagus, Helgi (Eesti Arst, 2006)
Artikkel annab ülevaate ehhokardiograafia kasutamise algusaastatest Eestis ning põhineb autori ja kolleegide dr Eevi Maiste ning dr Silvi Saretoki mälestustel. Eesti Arst 2006; 85 (4): 247–249