Eesti Kardioloogide Seltsi ehhokardiograafia töögrupi tegevus - Karu, Külliki; Kõvask, Sirje (Eesti Arst, 2006)
Eesti Kardioloogide Seltsi ehhokardiograafia töögrupp moodustati 10 aastat tagasi 1996. a veebruaris eesmärgiga koordineerida Eestis ehhokardiograafilise diagnostika alal toimuvat. Artiklis on antud ülevaade ehhokardiograafilise diagnostika arengutendentsidest ning arstide ja õdede-ehhotehnikute koolitusest sel alal viimase 10 aasta jooksul. Eesti Arst 2006; 85 (4): 243–246