Meditsiinidoktor Kersti Pärna - Saava, Astrid (Eesti Arst, 2006)
20. detsembril 2005 kaitses Helsingi Ülikoolis edukalt doktoriväitekirja Tartu Ülikooli tervishoiu instituudi vanemassistent Kersti Pärna. Eesti Arst 2006; 85 (3): 177–178