(untitled) (Eesti Arst, 2006)
Linnugripp on nakkav viirushaigus, mis ohustab harilikult linde, harvem ka sigu. Linnugrippi põhjustavad viirused on väga liigispetsiifilised, ent mõnel juhul on ületanud liigipiiri, ohustades inimest. Eesti Arst 2006; 85 (2): 102–106