Veel kord statiinravist - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2006)
Eesti Arsti 2005. a 10. numbris ilmus T. Marandi, T. Ainla, M. Mathieseni ja J. Eha artikkel “Statiinravi kasutamine müokardiinfarktijärgsel perioodil” (Eesti Arst 2005;84(10):710–3). Eesti Arst 2006; 85 (2): 127–128