Laparoskoopiline munajuhade läbitavuse taastamine 15 aastat pärast steriliseerimist ja sellele järgnev edukas rasedus I tüüpi suhkruhaigel - Kirss, Anne; Kirss, Fred (Eesti Arst, 2006)
Viimase 15 aasta vältel on suhkruhaigete ravi ning jälgimine raseduse ajal märkimis väärselt paranenud. Artiklis on kirjeldatud haigusjuhtu, kus diabeedi tõttu steriliseeritud naisel taastati 15 aastat pärast steriliseeri mist muna juhade läbitavus ning patsient rasestus ja sünnitas terve lapse. Eesti Arst 2006; 85 (2): 129–132