Esimesed eestlastest kirurgid Tallinna Keskhaiglas - Kööp, Arne-Lembit (Eesti Arst, 2006)
kirurgia ajalugu Tallinnas, esimesed eestlastest kirurgid Aegade vältel on keskhaiglas töötanud palju häid arste. Artiklis on tutvustatud mitme eelmise sajandi esimese poole kirurgi, samuti esimeste eestlastest kirurgide tegevust keskhaiglas. Eesti arstid tulid pärast seseisvumist keskhaiglasse saksa kirurgide asemele tööle ja arendasid kirurgiat. Eesti Arst 2006; 85 (2): 143–146