Arstide õigusi peavad kaitsma arstid ise - Rehemaa, Katrin (Eesti Arst, 2006)
Novembri lõpus Tallinnas peetud Eesti Arstide Liidu üldkogu koosolekul jätkus juba kuu varem volikogus alanud diskussioon retseptinõuete üle. Dr Tõnu Peets lahkas seda teemat põhjalikult oma ettekandes ja avaldas artikli ka Meditsiiniuudistes (22.11.05). Eesti Arst 2006; 85 (1): 58