Eesti Arstide Liidu üldkogu koosolek 1. detsembril 2007 Tallinnas Magdaleena Haiglas - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2007)
Koosolekul kuulati ära EALi presidendi Andres Korgi aruanne EALi tegevusest 2007. a ja kinnitati EALi 2008. a eelarve. Valiti EALi uus president, kelleks sai Ida-Tallinna Keskhaigla kirurgiakliiniku juhataja dr Andrus Mäesalu ja võeti vastu lõppdokument. Valitud president võtab volitused üle 2009. aastast, seni osaleb ta eestseisuse töös selle liikmena. Eesti Arst 2007; 86 (12): 925–928