(untitled) (Eesti Arst, 2007)
Ravijuhend on koostatud Seksuaalsel Teel Levivate Infektsioonide Eesti Ühingu eestvõtmisel koostöös Eesti Naha- ja Suguhaiguste Arstide Seltsi, Eesti Naistearstide Seltsi, Eesti Uroloogide Seltsi, Eesti Infektsioonhaiguste Seltsi ja Eesti Reumatoloogide Seltsiga. Ravijuhend on arstidele soovitusliku iseloomuga, selle koostamisel on püütud hoolikalt arvestada tänapäevaseid teadmisi farmakoteraapiast. Ravijuhendi koostanud autorite kollektiiv peab oluliseks rõhutada vajadust läheneda igale patsiendile ja tema haigusjuhule individuaalselt ning mitte võtta toodud soovitusi ainuvõimalikena. Eesti Arst 2007; 86 (10): 770–777