Veresoonte uuringud kompuutertomograafia ja magnetresonantstomograafia abil - Leht, Meelis; Sõgel, Vello (Eesti Arst, 2007)
Eesti raviasutustes on viimastel aastatel kasutusele võetud mitmed uued mitteinvasiivsed veresoonte uurimise meetodid. Artiklis on antud ülevaade kompuutertomograafia ja magnetresonantstomograafia abil tehtavate veresoonte-uuringute näidustustest ning nende meetodite diagnostilisest usaldusväärsusest võrreldes digitaalse subtraktsioonangiograafiaga. Andmeid on illustreeritud TÜ Kliinikumi andmebaasidest pärinevate näidetega. Eesti Arst 2007; 86(9):627-634