Krooniline paroksüsmaalne hemikraania: kirjanduse ülevaade ja 3 aasta 10 kuu vanuse tütarlapse edukas ravitulemus indometatsiiniga - Talvik, Inga; Koch, Kadri; Talvik, Tiina (Eesti Arst, 2007)
Krooniline paroksüsmaalne hemikraania (KPH) on harva esinev, trigeminaalsete autonoomsete pea -valude alajaotusse kuuluv ühe peapoole episoodiline valu koos autonoomse närvisüsteemi düsfunktsiooni nähtudega. Peavalu allub täielikult indometatsiinravile. Artiklis on kirjeldatud 3 aasta ja 10 kuu vanuse tütarlapse haigusjuhtu, kellel KPH diagnoositi 10 kuud pärast haiguse algust ning kellel indometatsiiniga taandusid peavalud täielikult. Eesti Arst 2007; 86(8):517-520