Uued rakendusalad radioloogias - Tomberg, Tiiu (Eesti Arst, 2007)
Radioloogia on kiiresti arenev meditsiinivaldkond, eelkõige tänu meditsiinitehnika ja vastava tarkvara arengule, mis võimaldab järjest täpsemalt uurida patoloogilisi muutusi kudedes. Tavapärase piltdiagnostika ja angiograafia kõrval on ka Eestis tekkinud võimalused südame ja koronaararterite uurimiseks nii kompuutertomograafia (KT) kui ka magnetresonantstomograafia (MRT) abil, samuti virtuaalseks endoskoopiaks, piltdiagnostika-põhisteks funktsionaalseteks uuringuteks jm. Eesti Arst 2007; 86 (6): 379–380