(untitled) (Eesti Arst, 2007)
Ägeda isheemilise insuldi korral soovitatakse trombembooliliste tüsistuste vältimiseks kasutada madala molekulkaaluga hepariini või mittefraktsioneeritud hepariini. Vähe on tõenduspõhiseid andmeid selle kohta, kumba ravimit eelistada. Eesti Arst 2007; 86(6):424-427