2007. aasta Tartu Ülikooli Kliinikumi preemia laureaat on dotsent Jüri Samarütel - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2007)
Traditsioonilise TÜ Kliinikumi preemia pälvis 2007. aastal dotsent Jüri Samarütel. Eesti Arst 2007; 86 (6): 438