Võrdse kohtlemise põhimõte peab kehtima kõikidele arstidele - Rehemaa, Katrin (Eesti Arst, 2007)
Eesti Arstide Liidu volikogu tegi 11. mail Tartus kokkuvõtte lõppenud palgaläbirääkimistest, pidas plaani uute läbirääkimiste alustamiseks ning arutas digitaalse terviseloo plusse ja miinuseid. Eesti Arst 2007; 86(5):360