Pärilik ehk geneetiline kuulmislangus - Raukas, Elve; Oitmaa, Eneli; Joost, Kairit; Kruustük, Katrin; Kull, Mart; Žordania, Riina; Teek, Rita (Eesti Arst, 2007)
Kuulmislangus on kõige enam levinud sensoorne haigus kogu maailmas. Varajase ehk kõne-eelse kuulmislanguse esinemissagedus arvatakse olevat 1–2 juhtu 1000 lapse kohta ning pooltel juhtudest on see pärilik. Geneetiline kuulmislangus jagatakse sündroomseks vormiks, mille korral kuulmislangus on seotud teiste elundite anomaaliatega, ja mittesündroomseks ehk isoleeritud vormiks. Eesti Arst 2007; 86 (4): 254–261