Rahutute jalgade sündroom - Partinen, Markku; Veldi, Marlit (Eesti Arst, 2007)
Rahutute jalgade sündroomi (RLS) iseloomustab tahtmatu jalgade liigutamine une ajal. Sageli põhjustab see une katkemise. Häire esineb kuni 15%-l inimestest. RLS on arstidele seni vähe tuntud, kuid otstarbeka raviga on võimalik selle häirega inimeste vaevusi leevendada. Eesti Arst 2007; 86 (3): 207–212