(untitled) (Eesti Arst, 2007)
Mootorsõidukid on nüüdisajal peamised linna tänavamüra põhjustajad. Hinnanguliselt peetakse kõrgenenud tänavamüra taset arteriaalset hüpertensiooni soodustavaks teguriks. Eesti Arst 2007; 86 (3): 1216–217