(untitled) (Eesti Arst, 2008)
Insuldihaige kiire hospitaliseerimine tagab võimalikult paremad ravitulemused. Kohene haiguse diagnoosimine ja seisundi hindamine võimaldab rakendada konkreetsele haigele kõige otstarbekamat ravi. Haige üldseisundi stabiliseerimine ja patogeneetilise ravi alustamine annab võimaluse pidurdada või ära hoida ajukahjustuse süvenemist ka neil haigetel, kellele trombolüüsi ei saa teha. Eesti Arst 2008; 87(12):968−971