Nobeli meditsiiniauhind 2008 - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2008)
Üldjuhul antakse Nobeli meditsiiniauhind avastuste eest, mis toovad endaga kaasa murrangulise pöörde meditsiiniprobleemide käsitluses. Tänavune meditsiinipreemia anti teadlastele avastuste eest viroloogias. Eesti Arst 2008;87(11):893−894