Eesti Arstide Selts Rootsis: suvepäevad Ahvenamaal - Väärt, Karl (Eesti Arst, 2008)
Eesti Arstide Seltsi Rootsis (EASR) tänavused suvepäevad toimusid 29.–31. augustini Ahvenamaal Käringsundis. Paljudele on see paik tuttav Astrid Lindgreni lasteﬁ lmist „Väike Tjorven, Pootsman ja Mooses“. Idee korraldada suvepäevad just Ahvenamaal koos eesti kolleegidega Soomest on olnud ammune mõte. Eesti Arst 2008;87(11):891−892