Lugeja kiri. Tartu Ülikooli füsioloogiaprofessori Maks Tiitso haud teada - Kingisepp, Peet-Henn (Eesti Arst, 2008)
Hiljutise ajani oli teada, et esimene eestlasest füsioloogiaprofessor Tartu Ülikoolis Maks Tiitso (1900–1944) on maetud Stockholmi metsakalmistule, tema haua täpsest asukohast aga andmeid ei olnud. Tänu kontaktidele meditsiiniajaloohuvilise kolleegi Hernan Concha’ga Stockholmi Karolinska ülikoolihaiglast õnnestus välja selgitada Maks Tiitso haua asukoht Stockholmi metsakalmistul, kuhu ta on maetud 20.10.1944. Ta saatis ka fotod prof Maks Tiitso kalmust. Hernan Concha teatas ka, et hauda on hooldanud Lena Ots. Eesti Arst 2008; 87(10):820