Tervisesüsteemid peavad edaspidi näitama oma tulemuslikku toimimist. WHO Euroopa regiooni ministrite konverents Tallinnas juunis 2008 - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2008)
Käesoleva aasta 25.–27. juunil peeti Tallinnas WHO Euroopa regiooni 53 riigi tervishoiuministrite eestvedamisel esinduslik konverents, mille märksõnadeks olid tervisesüsteem, tervis ja jõukus. Lisaks riikide delegatsioonidele osalesid rahvusvahelised organisatsioonid (sh WHO, Maailmapank, Euroopa Komisjon ja teised Euroopa Liidu institutsioonid, UNICEF, Euroopa Investeerimispank, OECD) ning nimekad eksperdid üle maailma. Eestist kui konverentsi võõrustaja riigist võtsid osa mitmed nimekadtervishoiujuhid, erialade esindajad ja spetsialistid. Konverentsi presidendiks oli Eesti sotsiaalminister Maret Maripuu. Konverents toimus Estonia teatrimajas, mis oli vastavalt ümber kujundatud üle 500 delegaadi võõrustamiseks. Eesti Arst 2008; 87(7−8):491−494