Raviteenuste kulud ja hind. Mõtted kliinikumi kevadkonverentsilt 21.05.2008 - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2008)
Sama teema oli kliinikumi konverentsil käsitlusel 5 aastat tagasi. Konverentsi avades sõnas juhatuse esimees Urmas Siigur, et sellest ajast on palju vett merre voolanud, kuid probleemid on jäänud samaks: kaup/teenus on ostjale kallis, müüjale liiga odav. Eesti Arst 2008; 87(6):409−410