(untitled) (Eesti Arst, 2008)
AUSTATUD KÜLALISED, KALLID KOLLEEGID! Eesti arstid on püüelnud ühise tegutsemise poole juba alates 1910. aastast, kui tehti esimene katse registreerida Tallinna kubermangu kantseleis Friedrich Reinhold Kreutzwaldi nime kandev eesti soost arstide ühendus. Tookord registreerimisest keelduti, sest kubermanguvalitsuse härrad ei teadnud, kes oli Kreutzwald ja milles seisnesid tema erilised teened. Eesti Arst 2008; 87(6):407−408