(untitled) (Eesti Arst, 2008)
Dr Arvo Haug on sündinud 14. mail 1938 Tallinnas. TÜ arstiteaduskonna raviosakonna lõpetas ta 1963. a. Aastatel 1964–1968 sõitis ta merd laevaarstina. Järgnes töö ENSV Tervishoiuministeeriumi Ravi- ja Profülaktilise Abi Valitsuse ülema asetäitjana. Erialalt on juubilar psühhiaater, spetsialiseerunud seksuoloogiale ja psühhoteraapiale. Ta on suurte kogemustega tervishoiuorganisaator: 1979–1993 oli ta Tallinna Vabariikliku Psühhoneuroloogiahaigla peaarst ja 1988–1992 täitis vabariigi peapsühhiaatri ülesandeid. Eesti Arst 2008; 87(5):387