Digiloo turvalisusest - Praust, Valdo (Eesti Arst, 2008)
Eesti meditsiiniandmete digiteerimise ehk digiloo projekt on Eesti ühiskonna viimaste aastate üks turvakriitilisemaid infosüsteeme, kuna selle raames koondatakse ühtsesse süsteemi kõikide Eesti residentide delikaatsed terviseandmed. See nõuab suurt eritähelepanu turbe erinevatele aspektidele, mis peaksid võimaliku suuremahulise turvaintsidendi tõenäosuse viima nullilähedaseks. Eesti Arst 2008; 87(4):304−305