Kolm soovi e-tervise kuldkalakesele - Volke, Vallo (Eesti Arst, 2008)
2007. aasta lõpus muutis parlament seadust, andes rohelise tule e-tervise projektidele. Kuigi projektid ise on grandioossed, tuli seaduse tekst lühike. Arstide liidu parandusettepanekuid arvesse ei võetud. Kinnitan siinkohal täie veendumusega, et arstide liit on iga sellise sammu poolt, mis teeb haigete ravimise lihtsamaks ja/või kvaliteetsemaks. E-tervise projektidel on kindlasti potentsiaali, kuid praegune asjade käik tekitab kõhklusi. Eesti Arst 2008; 87(2):79