Eesti Riiklik Meditsiiniraamatukogu on teisenenud Tallinna Ülikooli akadeemilise raamatukogu meditsiiniinfokeskuseks - Peets, Tõnu (Eesti Arst, 2008)
11. jaanuaril avati Tallinnas Rävala pst 10 Tallinna Ülikooli akadeemilise raamatukogu meditsiiniinfokeskus. Ülikooli rektor professor Rein Raud tervitas meedikuid uute lugejatena. Raamatukogu direktor Andres Kollist rõhutas vajadust aruka tellija järele, kes meditsiinibibliograaﬁ a teenuse eest raamatukogule tasub – selleks peaks olema Sotsiaalministeerium. Sotsiaalminister Maret Maripuu õnnitles meditsiiniperet uue võimaluse puhul kasutada meditsiinikirjandust. Eesti Arst 2008; 87(2):80−81