Eesti Arstide Liit aastal 2008 - Kork, Andres (Eesti Arst, 2008)
Arstide liit on alustanud oma tegevuse 87. aastat 85aastase ajakirja Eesti Arst uuendamisega. Miks peaks nii pika ajalooga väärikas ajakiri üldse muutuma? Eesti Arstil on emakeelse eelretsenseeritava arstiteadusliku ajakirjana eesti tohtrite lugemislaual ainulaadne ja kindel koht. See peab kindlasti nii ka jääma! Arstide omavahelise erialase suhtlemise avardamiseks ja arendamiseks soovime kuukirjas avaldada rohkem uudiseid ja arvamuslugusid ning algatada diskussioone tervishoiu ja meditsiini kuumadel teemadel. Eesti Arst 2008; 87(1):3−4